ЗА НАС

 

Недвижимост в Бургас и региона

РЕАЛТОР БУРГАС  е българска агенция за недвижими имоти, оперираща в Бургас и региона. Компанията работи във всички сегменти на пазара на покупко/продажбата на недвижими имоти и предлага целия спектър от допълнителни услуги свързани с покупка на апартаменти, къщи, ваканционни имоти, земи, офиси, търговски площи, инвестиционни проекти и много други.

От създаване си до днес компанията работи усилено в две главни насоки – предлагане на голям избор от качествени оферти и осигуряване на всички съпътстващи покупко-продажбата услуги. Това, което ни отличава е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на пазара на недвижими имоти, съчетани с отлично обслужване на клиентите. Организационната структура и високите стандарти на компанията са изградени според най-добрите световни практики в бизнеса с недвижими имоти.

Условията за ползването услугите на Реалтор Бургас и тяхното заплащане, са предмет на преговори с всеки клиент. За тяхното уреждане се подписват съответно Договор за посредничество при продажба или при покупка или други договори по желание на клиента. Всички плащания по договорни отношения с Реалтор Бургас се извършват по банков път, във фирмена банкова сметка, детайлите на която ще Ви бъдат предоставени след подписването на съответния договор или по желание в брой, срещу което ще получите разписка с подпис и печат или ще Ви бъде издадена фактура.

Обявените цени на сайта са офертни и подлежат на договаряне. Важно е да знаете, че при осъществяването на сделки с недвижими имоти, освен продажната цена на имота има допълнителни разходи и плащания към различни страни по сделката – адвокатски и нотариални такси, държавни данъци и такси и др. Всички детайли на тези плащания, срокове за изпълнение и неустойки са предмет на различни договорни отношения между страните. Традиционно се подписва Предварителен договор, където се уточняват детайлите по сделката. Реалтор Бургас е с вас до окончателното изповядване на сделката при нотариус.

Най-общо при новопостроените жилища работим без комисионна от купувача, а на вторичния пазар често работим без комисионна от продавача.

Нашата цел е всички да бъдат доволни.

Ние се застъпваме за продавачите на имоти.

Ние защитаваме интересите на купувачите на имоти.

Ние съпровождаме от огледа до нотариуса.

Ако ни се доверите, няма да сгрешите.

Политика за защита на личните данни съгласно изискванията на чл.13 от Регламент 2016/679 (GDPR)

Съблюдават се следните принципи при обработването на лични данни: законосъобразност; добросъвестност и прозрачност; съотносимост на обработката с целите; точност и актуалност; свеждане на данните до минимум; ограничение на съхранението; отчетност; цялостност и поверителност; съгласие на потребителите за обработка на данните. Моля, запознайте се с ПРАВИЛА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

РЕАЛТОР БУРГАС

ЗАПИТВАНЕ